Molliqaj: PTK në prag të shkatërrimit

Deputeti nga Grupi i Deputetëve të Pavarur (GDP), Dardan Molliqaj ka thënë se pothuajse të gjitha ndërmarrjet shtetërore janë shkatërruar dhe kanë humbur vlerën pasi janë privatizuar. Molliqaj, përmes një postimi...

Continue reading