Connect with us

Aktuale

Nis konferenca ndërkombëtare ‘Siguria Kibernetike dhe Privatësia

Nën patronazhin e Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë organizohet Konferenca e Tretë Ndërkombëtare “Siguria Kibernetike dhe Privatësia”.

Konferenca mbahet në Hotel Emerald duke filluar nga ora 9:30.

Ajo do të zhvillohet për tri ditë rresht.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *