Connect with us

Aktuale

E dhimbshme: Hoxhë Halil Kastrati kërkon forcë, vëllait të ti i vdiq gruaja dhe 4 fëmijët ( FOTO )

Musli Zulbehari nga Tetova ka humbur pesë anëtarët e tij me të dashur. Katër fëmijet dhe gruaja i kanë vdekur atij, shkruan Gazeta NewBorn.

Këtë lajm të dhimbshëm e ka dhënë Halil Kastrati në Facebook, ai Musli Zulbeharin e ka quajtur si vella..

Per te lexuar postimin e Hoxhe Halil Kastratit ne profilin e facebookut klikoni ne hapesiren me poshte

POSTI

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *