Connect with us

Aktuale

Hoxhë Halil Kastrati shpërthen ne lot : “Sot Fiona qe zemrën na ka këput me fjalët dhe buzëqeshjen e saj , u bë me banese të re”

“O Zot o Zot, çfar emocione – Mos e le pa e shikuar E gezofshi banesen e re Familja e Gezim Shkodra nga Gjilani behen me banese te re”

Kështu shkruan i nderuari Hoxhë Halil Kastrati, i cili beri me banës një familje, e cila për nga kushtet ishte shumë keq.

Duke klikuar ne hapësirën me poshtë keni mundësi te shikoni videon e plotë:

VIDEO

Familja e Gezim Shkodra nga Gjilani behen me banese te re

O Zot o Zot, çfar emocione – Mos e le pa e shikuarE gezofshi banesen e re 😊Familja e Gezim Shkodra nga Gjilani behen me banese te reShikoje / Shperndaje

Posted by Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit on Friday, January 26, 2018

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *