Connect with us

Aktuale

Tragjedia në Tetovë: Gjyshi me lot e me dhimbje puth arkivolet e katër nipërve dhe të nënës së tyre..

Mijëra qytetarë sot u dhanë lamtumirën e fundit 5 viktimave nga tragjedia e djeshme që ndodhi në Tetovë, ku humbën jetën katër femijëve e mitur dhe nëna e tyre, njofton TetovaSot. Posaçërisht të dhimbshme janë pamjet e gjyshit të fëmijëve i cili më së rendi po e përjeton humbjen.

Dhimbje e madhe vërehet edhe në sytë e babait të tyre, i cili stoikisht dhe i fortë po e përballon këtë humbje të madhe.

Duke klikuar ne hapësirën me poshtë keni mundësi te shikoni videon e plotë:

VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *