Connect with us

Aktuale

FSK-ja dhe KFOR-i rihapin urën në Mitrovicë

Sot mbahet ceremonia e rihapjes së urës në jug të Mitrovicës, pas rindërtimit dhe renovimit nga FSK-ja dhe KFOR-i.

Në ceremoni marrin pjesë ministri i FSK-së, Rrustem Berisha, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama dhe komandanti i KFOR-it, gjeneral major Salvatore Cuoci.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *