Connect with us

Aktuale

Pjesëtarët të familjes Rugova në vizitë te Haradinaj

Pjesëtarë të familjes Rugova kanë qëndruar në zyrën e kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, transmeton Koha.net.

Për këtë vizitë Haradanaj ka shkruar në Facebook:

“Një bashkëpunim dhe respekt i ndërsjellë me familjen Rugova, i vendosur në kohëra të vështira për vendin, ka vazhduar deri në ditët e sotme. Familjet emblematike do të mbështeten në mënyrë institucionale dhe në vazhdimësi, sepse në këtë mënyrë nderojmë Republikën e Kosovës”.

Në vizitë ishin dy djemtë e ish-presidentit me bashkëshortet e tyre.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *