Connect with us

Aktuale

Skender Rexhepi-Zejd: Kandidat për kryetar partie mund të jetë dhe Afrim Gashi

Në emisionin Rruga Drejt sonte debatohet për zhvillimet e fundit në Lëvizjen Besa e cila do të mbajë dy kongrese për një muaj. Njëri më 18 shkurt në Tetovë dhe ai më 24 shkurt në Shkup.

Skender Rexhepi i lëvizjes Besa, krahu i Shkupit konfirmoi se kandidat i kësaj partie për kryetar është deputeti aktual Afrim Gashi. Në këtë emision Rexhepi tha se pas kongreseve Gjykata do të vendosë se cilit krah i takon partia.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *