Connect with us

Aktuale

Nis mbledhja e Kryesisë për Demarkacionin

Ka nisur grumbullimi i anëtarëve të Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, përfshirë edhe shefat e Grupeve Parlamentare.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohet Ligji për marrëveshjen e kufirit me Malin e Zi.

Në këtë takim po mungojnë përfaqësuesit e Listës Serbe.

Ndërkaq, konsensusin për votim të kësaj marrëveshje e kanë shprehur të gjitha subjektet politike në një takim me presidentin Thaçi dhe ambasadorët e vendeve të Quintit, ku janë zotuar se deputetët e tyre do të votojnë pro kalimit të marrëveshjes që i jep fund izolimit të qytetarëve kosovarë për të udhëtuar pa viza.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *