Connect with us

Aktuale

Video mesazh nga Condoleezza Rice me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë (VIDEO)

Ambasada e Kosovës në Uashington sjellë video mesazh nga Condoleezza Rice, ish Sekretare e Shtetit me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë:

“Demokracia u ngarkon shumë përgjegjësi qytetarëve dhe ju mbetet juve që t’i përmbushni këto përgjegjësi… Rruga drejt demokracisë është gjithmonë me kthesa dhe shpeshherë ka ngecje përgjatë rrugës. Unë jam e bindur se me punë dhe përkushtim të vazhdueshëm, ju, populli i Kosovës, mund ta tejkaloni çdo pengesë para vetes. Me mbështetjen e partnerëve tuaj në Evropë, SHBA dhe në mbarë botën, ju mund të përparoni edhe më tej. Ne të gjithë e duam më të mirën për ju. Gëzuar për shumë vite të tjera të paqes, lirisë dhe pavarësisë!”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *