Connect with us

Aktuale

Fërçkoski: Maqedonia e epërme apo veriore, dy propozime më serioze

Ish-diplomati dhe profesori universitar Ljubomir Fërçkoski i ka komentuar në Alsat-M propozimet për çështjen e emrit të Maqedonisë.

”Mendoj se Maqedonia veriore apo Maqedonia e epërme janë mundësitë që janë shpalosur në tavolinë. Këto dy propozime mendoj se janë më serioze dhe për tjera as që i’a vlen të diskutohet” tha mes tjerash Fërçkovski.

Ai gjithashtu tha se zgjidhja e mundshme duhet të bëhet nëpërmjet një memorandumi të përbashkët mes dy shteteve, që nuk do të prekte kushtetutën.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *