Connect with us

Aktuale

Haradinaj shkarkon një zëvendësministër të MASHT-it

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka shkarkuar Mustafë Myrtaj, nga pozita e zëvendësministrit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

Myrtaj ishte emëruar në këtë pozitë më 29 shtator 2017, ndërsa shkaqet e shkarkimit nuk janë bërë të njohura.

Haradinaj obligon Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë për zbatim të vendimit.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *