Connect with us

Aktuale

Ramush Haradinaj: Kurrë nuk kam qenë në xhami, as për lutje as për asgjë tjetër (Video)

Në një video që po bën xhiron nëpër rrjete sociale, ish-Kryeministri i vendit dhe pretendenti më i zellshëm për ta marrë ketë detyrë, në mënyrë të relaksuar dhe me nga pak humor u shpjegon një takim ndërkombëtarësh se cila është përkatësia e tij. “Me gjenerata familja ime kemi qenë shqiptar katolik.

Unë nuk e di pse jam musliman. Kurrë nuk kam qenë në xhami, as për lutje as për asgjë tjetër”.

Shiko videon e plotë duke hapur linkun pak më poshtë:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *