Connect with us

Aktuale

Ambasadori i Mbretërisë së Holandës vizitoi komunën e Haraçinës

Ambasadori i Mbretërisë së Holandës në Shkup Wouter Plomp, sot ka vizituar komunën e Haraçinës, me çast është takuar edhe me kryetaren Milikije Halimi.

Në këtë takim është biseduar për çështje me interes të komunës në fjalë . Halimi ka thënë se shtetet e zhvilluara siç është Holanda janë një motiv dhe model i mirë për të kuptuar rolin e vërtet të qeverisjes lokale.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *