Connect with us

Aktuale

Muajin e ardhshëm bashkohen doganat

Lulzim Rafuna, këshilltar i kryeministrit të Shqipërisë për dogana dhe tatime, ka thënë se bashkëpunimi ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë ka avancuar shumë.
Ai ka thënë, në një intervistë për “Epoka e re” se në muajin e ardhshëm do të ketë lehtësira doganore ndërmjet dy vendeve.

Sipas Rafunës, tani do të jetë një pikë e përbashkët doganore Kosovë-Shqipëri në kufirin Morinë-Vërmicë.

“Këtu do ta kemi ndryshimin më të madh në muajin e ardhshëm, ku do t’i vendosim të dyja doganat në një dritare të vetme”, ka thënë Rafuna.

Ai ka bërë të ditur se të dyja qeveritë janë duke ndërmarrë veprime për t’i eliminuar burokracitë institucionale.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *