Connect with us

Aktuale

DEPUTETËT E VV-SË E LËSHOJNË SEANCËN PAS PËRPLASJES KRASNIQI-VESELI

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë lëshuar sallën e Kuvendit të Kosovës ku po zhvillohet seanca parlamentare.

Kjo ka ardhur pas përplasjes verbale mes Kadri Veselit dhe deputetit Frashër Krasniqi, ku këtij të fundit Veseli ia ndali fjalën.

Pas kësaj të gjithë deputetët e VV-së janë ngritur dhe kanë dalë jashtë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *