Connect with us

Aktuale

“NALE FJALËN, PATRIOTIZËM PO NA SHET A” – VESELI IA NDALON FJALIMIN FRASHËR KRASNIQIT

Është hera e parë që deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Frashër Krasniqi, ka marrë fjalën në kuvend prej se u kthye në kuvend, pasi Gjykata e Apelit e liroi nga paraburgimi. Por ai nuk mundi ta mbaj fjalimin pasi që kryetari i Kuvendit nuk e lejoi.
Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Frashër Krasniqi pasi e ka marrë fjalën në Kuvend ka thënë se pasi është liruar nga paraburgimi ka dal që tua shoh fytyrat deputetëve të PDK-së dhe LDK-së.

Për këtë tha se don t`ua shtroj disa pyetje atyre.

“Unë sot kam dal veç me jau pa fytyrat juve të PDK-së edhe disave të LDK-së edhe me jau ba do pyetje shumë sinqerisht”, tha Krasniqi.

Për fjalimi i tij nuk përfundoj pasi që kryepalamentari Kadri Veseli ia ndali mikrofonin.

“Nale fjalën, Shkon në vend. Nale fjalën a patriotizëm po na shet a?”.

“Po s`ki me fol sa të jam unë kryetar i kuvendit”, tha Veseli.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *