Connect with us

Aktuale

Të zgjohesh pranë një Bugatti të ri, luksi i Cristiano Ronaldos

“I woke up in a new Bugatti”, është ndër këngët më të dëgjuara në klubet e natës, e cila duket vetëm si një ëndërr për ata që e dëgjojnë.

Por, jo njëlloj kjo gjë ndodh edhe me futbollistin e famshëm Cristiano Ronaldo, i cili ka vërtet fatin të zgjohet pranë një veture të re luksoze në mëngjes.

Së fundmi, portugezi ka ‘reklamuar’ veturën e tij të re Bugatti Chironin, me anë të një postim të ‘bleacherreportit’ në Instagram.

Çmimet e kësaj veture super luksoze kapin shifra marramendëse.

Numri i veturave të tilla në prodhim është i limituar në 500, dhe ka në dispoziocion një rreth tejet të ngushtë të klientëve.

Cristiano është i njohur për pasionin e tij ndaj veturave, dhe ka një koleksion të madh të tyre në shtëpinë e tij.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *