Connect with us

Aktuale

Kuvendi ndërprenë punimet për shkak të mungesës së kuorumit

Kuvendi i Kosovës ka ndërpre punimet e seancë së sotme, për shkak të mungesës së deputetëve në sallë, ndërsa kryeparlamentari Kadri Veseli ka njoftuar se seanca do të vazhdojë të premten e ardhshme në ora 10:00.

Kryetari i grupit parlamentar të PDK-së, Memli Krasniqi kërkoi që të sanksionohen me mëditje deputetët që nuk rrinë në seancë, për të cilin propozim kryeparlamentari Veseli tha se duhet ta vendos Kuvendi kur në sallë janë 80 deputetë dhe pastaj ai është i gatshëm ta zbatojë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *