Connect with us

Aktuale

Vajza që u merrte nga 600 euro të famshëve shqiptarë demaskohet totalisht

Fotoja intime e një vajze të famshme në rrjetet sociale, e cila reklamonte trupin e saj të tonifikuar dhe jetën luksoze që bënte është publikuar ditën e sotme nga faqja e njohur në Instagram si “Demaskimet Shqiptare”.

Vajza që dukej në foto kishte 61 K ndjekës dhe ishte ndërruar kështu në person publik. Xhulia Ristani shfaqte shpesh format e saj në tonifikuara dhe nga ajo që dukej në foton e publikuar, nuk dihej nëse ishte ajo vërtet.

Është zbuluar se foton “pasi kishte mbaruar punë dhe po priste të merrte pagesën” ia kishte dërguar i dashuri i saj faqes demaskuese.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *