Connect with us

Aktuale

Drogë, alkool dhe nudizëm: Çmendet ‘ajka e vendit’, studentët në festë (FOTO +18)

Ata janë ‘ajka e vendit’, e ardhmja e Amerikës.

Por kur vjen kjo periudhë, të gjitha harrohen dhe nis çmenduria.

Pushimet e pranverës ose ‘Spring Break’ janë ai momenti kur studentët nuk njohin limite.

Më shumë se 100 mijë studentë vërshuan ishullin Padre në Teksas për të festuar.

Forca të shumta të policisë dhe shumë mjekë ishin në gatishmëri.

Pavarësisht se ligji do i ndalonte këto çmenduri, autoritetet bëjnë një ‘sy qorr’.

Arsyeja?

Çdo ditë shpenzohen të paktën 30 milionë dollarë nga këto festime.

   

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *