Connect with us

Aktuale

Sakrifica e gruas nga Gjakova, i dhuron veshkën burrit (Video)

Lumnije Prushi nga Gjakova, ka vendosur që të ia jep veshkën burrit të saj i cili ka qenë në dializë.

Ajo thotë se ka qenë e fortë dhe ka qenë me fat pasi që ia ka shpëtuar jetën burrit të saj.

Që të dy kanë moshën e njëjtë dhe pasi që veshka e Lumnijes iu është përshtatur Hasanit, operacioni për transplantim është kryer me sukses kur çifti kanë qenë në moshën 38 vjeçe, ndërsa sot kanë 48 vjet pa probleme shëndetësore.

Lumnija rekomandon që çdokujt që i jepet kjo mundësi, të mos hezitoj të shpëtoj një jetë, sepse dializa është një gjë shumë  e rëndë dhe vetëm ata të cilët janë të prekur mund të kuptojnë.

Transplantimi është kryer në Stamboll, pasi që në Kosove ky transplantim nuk mund të mundësohet.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *