Connect with us

Aktuale

Një eksploruese kaq seksi zor se keni parë (FOTO+18)

Jaylene Cook është një modele me origjinë nga Zelanda e re dhe ka një pasion të çmendur për udhëtimet dhe ekskursionet në natyrë.
Bukuroshes me linja perfekte i pëlqen të pozojë në vende të mrekullueshme të botës, por që duket se i ka shumë ‘zët’ rrobat dhe në pjesën më të madhe të fotove të saj ajo shfaqet nudo.

Jaylene është një eksploruese e natyrës dhe kërkon më të mirën.

Udhëtimi i saj i fundit ka qenë në majën e malit të shenjtë Taranaki dhe duket se më shumë për të kanë mësuar ndjekësit e saj në rrjetet sociale.

https://i2.wp.com/www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/c2_1522863035-320061.jpg?w=1000

https://i1.wp.com/www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/c4_1522863035-933826.jpg?w=1000

https://i2.wp.com/www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/c8_1522863035-9355510.jpg?w=1000

https://i1.wp.com/www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/c10_1522863035-5928593.jpg?w=1000

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *