Connect with us

Aktuale

MIA KHALIFA me ne fund e pranon pse ndaloi se gjiruari filma **** / Foto+VIDEO

Ish ylli i pornografisë ka zbuluar se kërcënimet e ISIS janë arsyeja kryesore përse ajo u largua nga industria pornografike. Libani, i cili u transferua në Shtetet e Bashkuara dhjetë vjet me familjen, shpejt hyri në botën e pornografisë dhe së shpejti u bë më i kërkuari në Pornhub. Por veprat e saj shpejt dolën nën përgjegjësinë e kritikave në Lindjen e Mesme, duke pretenduar turp për të gjithë rajonin.
<

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *