Connect with us

Aktuale

Klubet e Serie A vazhdojnë t’i paguajnë menaxherët e lojtarëve, por ky trend është në rënie

Në bilancet e publikuara nga klubet del se në vitin 2017, klubet e Serie A kanë paguar më pak se në vitin 2016 për menaxherët e lojtarëve.

Liga Premier mbetet një parajsë për menaxherët e lojtarëve, ndërsa në Itali po shpenzohet gjithnjë e më pak për këtë.

Në vitin 2016 klubet kishin shpenzuar 193 milionë euro për menaxherët, ndërsa në vitin 2017 kjo ka rënë në 138 milionë euro.

Matuidi, lojtar i agjentit Raiolas

Juventusi mbete në krye të shpenzimeve në Itali.

Zonja e Vjetër ka shpenzuar 42.3 milionë euro për menaxherët këtë vit.

Pastyre vjen Roma me 22.9 milionë euro dhe Milani me 21 milionë euro.

Roma (Getty Images)

Interi është klubi me bilanca më të mirë në këtë drejtim, duke ulur këto shpenzime.

Nga 23  milionë euro, Interi i ka zbritur shpenzimet në 3 milionë euro.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *