Connect with us

Aktuale

Ambasada e Kosovës në Gjermani deklarohet për dy fëmijët e zhdukur

Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani ka konfirmuar se ka pranuar informatën se dy fëmijë kosovarë që jetojnë atje kanë rezultuar të zhdukur.

Sipas ambasadës, janë në kontakt të vazhdueshëm me autoritetet e Policisë gjermane e cila po i kërkon fëmijët që janë humbur nga  mëngjesi i së enjtes.

Fëmijët në fjalë kanë qenë të lajmëruar me vendbanim të fundit në Borsdorf afër Leipzigut.

“Fatkeqësisht deri me tani autoritetet gjermane nuk kanë arritur të i gjejnë 13-vjeçarin Q. N. dhe 11-vjeçarin L. N. të cilët janë nga Kosova”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.

Kujtojmë, se dy të miturit ishin nisur për në shkollë, por nuk mbërritën kurrë, të paktën kështu kishte deklaruar në polici njëri prej prindërve të tyre.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *