Connect with us

Aktuale

PASIGURIA E LDK-SË PËR RRËZIMIN E QEVERISË

Përgjegjësi për Politikë të Jashtme në partinë opozitare “Demokracia e Re”, Giorgos Koumoutsakos, thotë se marrëveshja për emrin duhet të jetë e plotë dhe përfundimtare.

Ai ka komentuar edhe deklaratën e kryediplomatit grek, që vlerësohet si irredentiste nga pala greke. Sipas tij, zgjidhja duhet që të dallohet nga Maqedonia greke. Politikani opozitar grek beson se një zgjidhje e tillë përfundimtare nuk është e pammundshme.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *