Connect with us

Aktuale

Emily Ratajkowski sulmon fotografin që ia publikoi imazhet nudo pa lejen e saj, ja çka i thotë (Foto 18+)

por kjo nuk do të thotë që ajo mund të lejojë publikimin e këtyre imazheve eksplicite pa lejen e saj.

25 vjeçja ka shfrytëzuar Twitterin për të goditur rëndë fotografin Jonathan Leder me të cilin në vitin 2012 pati realizuar një nga fotosesionet më provokuese ndonjëherë, transmeton

Pasi këto imazhe surfuan në internet pas gati 4 vitesh, Emily është xhindosur që ky veprim u bë pa miratimin e saj.

“Rezistova të flas publikisht për fotografitë e fundit që u publikuan në internet në mënyrë që të mos i bëja publicitet emrit të Jonathan Leder. Por mjaft është mjaft. Ky katalog me imazhe të mia është dhunim i të drejtës sime si modele”, ka shkuar modelja

“Këto foto janë përdorur pa lejen time dhe është shembull krejt i kundërt i asaj që unë e besoj me zemër: që femra ta ketë të drejtën të vendosë për vete se kur dhe si dëshiron ta përdorë seksualitetin e saj”, ka vazhduar më tej Emily.

Por përmasat ligjore për këtë çështje mund të qëndrojnë më shumë në favor të fotografit i cili posedon kontratën që i jep të drejtën e autorit mbi fotografitë që i realizon.

composite-rate25
composite-rata26
composite-rata21
composite-rata15

composite-rata13

composite-rata12
composite-rata11
composite-rata7
composite-rata6
composite-rata28
composite-rata20
composite-rata27
composite-rata19
composite-rata16
composite-rata14
composite-rata9
composite-rata8
composite-rata2
composite-rata1
composite-emrata
composite-rate25
composite-rata30
composite-rata3
composite-rata4
composite-rata5
composite-rata6
composite-rata7
composite-rata12
composite-rata27
composite-rata30
NINTCHDBPICT000284755291NINTCHDBPICT000284755464NINTCHDBPICT000284755487NINTCHDBPICT000284755281NINTCHDBPICT000284755103
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *