Connect with us

Aktuale

Për ditëlindje Ariana ka vendosur të vishet super hot, ja si provokon ajo!

Ariana Fejzullahu sapo publikoi një imazh të nxehtë për ditëlindje.

Bashkëshortja e Ermal Fejzullahut sot i ka rezervuar vetes një ditë speciale dhe do ta festojë në mënyrën më të mirë në një vend të mrekullueshëm.

Ariana si kurrë më parë sot u zvhesh për ditëlindje dhe si gjithmonë na prezantoi me një veshje të kombinuar me shije e të shtrenjtë.

Në fotografinë që publikoi Ariana rrezikoi qëllimisht që të zbuloj edhe më shumë se ç’duhet.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *