Connect with us

Aktuale

E mbushi Instagramin me foto 100% nudo, e pabesueshme çka i ndodhi modeles serbe (Foto18+)

Nëse keni qenë ndjekës i saj në rrjete sociale do e dini menjëherë pse mund të ketë ardhur puna deri tek fshirja e profilit të saj.

‘Maca’ nuk ka hezituar asnjëherë që t’i shpalosë të gjitha para fansave të saj.

Por kjo praktikë e saja, që të pozojë pa asnjë rrobë të veshur, si duket ka rënë ndesh me rregulluat  e instagramit.

Ajo është e njohur edhe si ish-banore e Big Brother në Serbi si dhe për shumë skandale tjera të publikimit të fotografive personale intime nga hakerët. 

Maca Diskrecija has got herself into hot water with Instagram bosses over this steamy picture

Maca is a Serbian reality star who shot to fame after having sex on camera in the country's Big Brother equivalent

Maca has got into trouble for her saucy social media pics before

The sexy Serb's latest topless pic was reported to Instagram bosses for 'nudity'

Maca has form for posting racy pics of herself online

Maca is now reportedly on her last warning from Instagram bosses

The reality star's account has been suspended but can be activated again after a set period of time

Maca previously posted a video of herself lathering her naked body in the shower

It has been claimed recently that Maca was working as a prostitute - a claim she denies

The reality star says she will be going back online as soon as her account reactivates

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *