Connect with us

Aktuale

Provokon Demi, vendos dorën në vend intim

Fama e saj është në rritje të vazhdueshme dhe kjo reflektohet më së miri në “Instagram”, ku ka arritur tashmë 6.4 milionë ndjekës.

Demi është fotografuar së fundmi në Itali.

Ajo ka ndarë disa foto për fansat e saj në “Instagram”, ku i lë pak vend imagjinatës, duke u ekspozuar më shumë seç duhet.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *