Connect with us

Aktuale

Charlotte Mckinney i heq të gjitha, nuk i lë gjë imagjinatës

Charlotte Mckinney, modele dhe aktore amerikane, ka publikuar në Instagram një foto krejtësisht nudo për kënaqësinë e 1,3 milionë ndjekësve të saj.

Modelja 24-vjeçare ka thënë në një intervistë se stërvitet 6 herë në javë.

Madje, ajo i vazhdon ushtrimet edhe pse shpesh është gati të heqë dorë prej tyre për shkak se i merren mendtë nga sforcimi i përditshëm.Duket qartë që lodhja në palestër jep frytet e veta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *