Connect with us

Aktuale

Ka shumë kilogramë, por më seksi s’ka ku shkon

Ajo i ka marrë titujt e mediave britanike edhe kur ishte më në peshë.

Kjo për shkak se ishte shumë seksi, derisa tani që është dobësuar pak më shumë ajo është bërë një femër edhe më seksi.

Kjo është Chanelle McClreary e cila ka treguar trupin e saj seksi pavarësisht se ajo vuante më parë nga çrregullimet trupore, sidomos trashësinë.

“Kam marrë ilaçe për dobësim por edhe dieta. Kam bërë gjithçka të dobësohem por nuk ja kam arritur”, ka thënë ajo për The Sun.

Megjithatë, fotot e saj tregojnë se megjithatë ajo është seksi dhe shumë e dashur nga gjinia mashkullore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *