Connect with us

Aktuale

Ndiqet nga miliona njerëz në botë – ani pse e prezanton motin në Meksikë

Askush s’mund të çuditet se si Yanet Garcia, prezantuese e motit në Meksikë, ka arritur t’i bëjë 6 milionë ndjekës në Instagram.
S’është aspak misterioze as mënyra se si ajo është bërë e famshme në internet.

Mjafton ta shikoni – dhe e kuptoni fare, fare lehtë arsyen pse Yanet është kaq e pëlqyer.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *