Connect with us

Aktuale

Kjo konduktore joshëse u përjashtua nga puna për shkak të fotove të nxehta në Instagram (FOTO+18)

Herën e fundit kur keni udhëtuar me tren, gjasat janë që burri apo gruaja që ua ka kontrolluar biletën i ka pasur ndërmjet 20 dhe 40 vjet – dhe s’ju tërhequr vëmendjen. Njerëz të rëndomtë.
Por, nëse biletën do t’ua kishte kontrolluar dikush që do të dukej si ish-konduktorja kanadeze Stephanie Katelnikoff, do ta kishit vërejtur menjëherë.

Ajo ka trup joshës dhe është gazmore – dhe këtë mund ta vëreni më së miri nëse ia shikoni fotografitë në Instagram.

E, pikërisht këto foto ishin problematike, për kompaninë CP Rail.

Sipas CBC, Katelnikoff është përjashtuar nga puna në nëntorin e vitit të kaluar, pasi kishte shkelur “kodin e etikës dhe politikën për internetin dhe emailin”.

Katelnikoff beson se fotografitë nudo dhe ato me pak rroba në trup, që ajo i ka publikuar në Instagram, si dhe disa gjëra që i ka thënë në rrjetet sociale për punëdhënësin, kanë luajtur rol në përjashtimin e saj nga puna.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej fotove më të nxehta të saj. /Express/

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *