Connect with us

Aktuale

Kështu u flladitën këto 20 bukuroshe përvëluese në ditën e parë të verës

Vera ka ardhur tashmë zyrtarisht!

Nëse po mendoheni se si ta shënoni këtë ngjarje, lërini që këto femra të bukura dhe aktivitetet e tyre joshëse stinore t’ju shërbejnë si frymëzim.

Dorën në zemër, të gjitha këto bukuroshe na qesin flakën gjatë krejt vitit, por sidomos në muajt më të ngrohtë llogaritë e tyre në Instagram shpërthejnë.

Shikoni se si Emily Ratajkowski, Heidi Klum, Sara Underwood dhe femra të tjera përvëluese po e shënojnë ditën e parë të verës, në galerinë e mëposhtme.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *