Connect with us

Aktuale

Mbahet mbledhja e Komisionit për të drejtat e njeriut

Sot mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, në  të cilën do të bëhet raportimi lidhur me zhvillimin e punimeve në kompleksin memorial në Meje.

Të ftuar janë Shoqata e familjarëve të personave të zhdukur “27 Prilli 1999-Meje” dhe përfaqësues të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale.

Mbledhja mbahet në orën 10:00, në ndërtesën e Kuvendit.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *