Connect with us

Aktuale

Këto turiste seksi po e zbukurojnë secilin vend që po e vizitojnë

Instagram është mbushur me femra të bukura, që janë të dhëna pas udhëtimeve në vende të ndryshme të botës.
Ato po publikojnë fotografi joshëse, sidomos me bikini, nga vende përrallore, si Bali, Maldivet e gjetiu.

Me bukurinë e tyre, e duke vepruar edhe si cicerone turistike, ato, përveç që po i shtojnë ndjekësit në Instagram, edhe po fitojnë shuma të majme parash dhe jo vetëm.

Këto femra kanë krijuar një industri të re, ku hotelet luksoze u ofrojnë edhe akomodim falas, në shkëmbim të disa fotografive që i reklamojnë në mënyrë të përkryer bizneset e tyre.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *