Connect with us

Aktuale

Shkendije Mujaj e tepron publikon foto +18 (Foto)

Shkendije Mujaj ka blllokuar rrjetin Instagram duke shfqaur foto të saj krejtësisht pothuajse e zhveshur dhe provkative duke i shfqaur linjat e saj seksi.

Shkenda është njohur gjithmonë për foto të tilla e cila nuk ndalet me këto, ku edhe kësaj here ja tepron i publikon në mes të ditës.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *