Connect with us

Aktuale

Dy dekada nga formimi i Zonës operative të Shalës

Veteranët sot shënojnë 20 vjetorin e themelimit të Zonës Operative të Shalës.

Komandant i Zonës Operative të Shalës ishte Rrahman Rama, zëvendëskomandant, Mensur Kosumi.

Në këtë Zonë vepronte Brigada 152 “Mehë Uka” e cila kishte një strukturë të mirë të organizmit.

Komandanti i saj, Hysni Ahmeti, kishte një përvojë të mirë ushtarake. Kishte strukturuar mirë gjithë kuadrin udhëheqës të Brigadës.

Shala kishte konfiguracion strategjik, ishte dhuratë e natyrës për stërvitje, luftë dhe art ushtarak.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *