Connect with us

Aktuale

Ministri Gashi viziton Parkun Arkeologjik Ulpiana

Ministri i Kulturës, Rinise dhe Sportit, Kujtim Gashi, viziton Parkun Arkeologjik Ulpiana.

Gjatë kësaj vizite, Ministri do të njoftohet me ecurinë e punimeve që po ndërmerren nga Instituti Arkeologjik, punime tjera në bashkëpunim me L’Ecole Normale Superiore – Paris (Universitet me karakter shkencor, kulturor dhe profesional) dhe Universitetin e Prishtinës, sipas marrëveshjes se nënshkruar vitin e kaluar.

Ne te njëjtën kohë, Ministri do të zhvillojë bashkëbisedim edhe me disa studentë të Universitetit Veror – po ashtu mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinise dhe Sportit.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *