Connect with us

Aktuale

Në epokën e të pasmeve…(FOTO +16)

Ekspozimi i të pasmeve nga ana e femrave, tashmë është bërë një sport popullor.

Madje, ka femra që më shumë tregojnë të pasmet në rrjetet sociale, se sa fytyrën.

Dhe kësaj manie nuk i shpëtojnë dot as femrat VIP, të cilat postojnë foto nga pushimet e tyre.

Kjo ka kohë që është evidente, por tashmë mund të thuhet me plot gojën, se jetojmë në epokën e të pasmeve…

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *