Demi Rose ‘arsyeja’ e temperaturave të larta në Spanjë

Ditët e fundit Spanja po kalon periudhë të vështirë pasi temperaturat po kapin kulmin duke arritur deri në 48 gradë celsius, një temperaturë rekord për këtë vend.

Modeles Demi Rose nuk i bëjnë përshtypje temperatura e lartë dhe ka zgjedhur Ibizën për të pushuar e për të treguar format e saj bombastike.

Rose madje sfidon të nxehtin e ndërsa nuk nguron të ekspozojë e linjat e saj.

A të jetë vallë bukuroshja 23 vjeçare “arsyeja” e ngritjes rekord së temperaturës?