DUA GATI PËR “ONE KISS” [FOTO]

Këngëtarja Dua Lipa ka paralajmëruar se kënga “One Kiss” të cilën e ka realizuar në bashkëpunim me DJ Calvin Harris, do të jetë me videoklip. Përmes një postimi në Instagram ajo ka publikuar një fotografi që...

Continue reading

“BAC, ÇIKAT NA E ZBARDHËN FTYRËN”

“Bac, u kry” është një nga panot e famshme që u përdor si një formë komunikimi ndaj përmbushjes së amanetit të komandantit legjendar Adem Jasharit dhe të rënëve të tjerë për lirinë e vendit. Bazuar në...

Continue reading