Lufta e gabuar

Pas Luftës së Vietnamit, ushtria amerikane qëllimisht filloi të harronte gjithçka që kishte mësuar për rastin brutal dhe të pakëndshëm të luftës kundër guerilëve. Gjeneralët vepronin nën supozimin se nëse nuk do...

Continue reading