KALON DEMARKACIONI

Kuvendi i Kosovës ka arritur të ratifikojë Marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi. Me 80  vota për,  11 kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit i dhanë dritën e gjelbër kësaj marrëveshje. Kjo...

Continue reading

Deputetët e GDP braktisin seancën (Foto)

Deputetët e Grupit të Deputetëve të Pavarur, të krahut të Visar Ymerit kanë dalë nga seanca e Kuvendit të Kosovës, ku po zhvillohet debati për demarkacionin me Malin e Zi. Ende nuk dihet arsyeja, megjithatë më...

Continue reading