Arta Nitaj shfaqet e thjeshtë dhe bukur

Arta Nitaj numëron mbi 142 mijë ndjekës në profilin e saj në Instagram, ku kohë pas kohë publikon fotografi të ndryshme që në plan të parë kanë dukjen e bukuroshes. Poza të zakonshme, ato nga përditshmëria apo nga...

Continue reading