Bitcoin po shkon drejt kollapsit

Monedha virtuale Bitcoin është ende duke u rikuperuar nga rënia e papritur, ndërsa ekziston frika se hakerët koreano jugorë kanë sulmuar monedhën. Ekonomisti i njohur dhe nobelisti Robert Schiller ka deklaruar se “nuk e...

Continue reading