Connect with us

Aktuale

Del nudo dhe thotë: Gjërat e bukura duhet treguar (FOTO 16+)

E zhveshur nga komplekset dhe paragjykimet, modelja shqiptare nuk ka nguruar që të vijë nudo në një set të ri fotografik.

“Arti nuk njeh limite, gjërat e bukura janë për tu parë… Jam plotësisht e pjekur dhe e vetëdijshme për ato që bëj”, ka thënë vajza nga Kosova në këtë intervistë për “Bluetooth” para pak kohëve.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *